Alumnes d’infantil del CEIP Escultor Ortells visiten la redacció de POBLE

May 2, 2018 | ELS NOSTRES XIQUETS, POBLE

Durant la visita els xiquets i xiquetes han comprovat com és el treball dels professionals d’un mitjà de comunicació

Alumnes del CEIP Escultor Ortells han visitat la redacció de POBLE acompanyats de les seues professores. Els xiquets i xiquetes han pogut comprovar el funcionament d’un mitjà de comunicació a través d’una sessió participativa en la que han pogut comprovar com la notícia de la seua visita s’anava gestant. Primer a través del treball dels periodistes i la redacció de la notícia, després a través de la maqueta de l’edició en paper, a la que el dissenyador ha donat forma. Els alumnes també han comprovat de quina manera es difon la notícia a través de la pàgina web de POBLE i dels seus diversos perfils en les xarxes socials. 

Lleida

 

 

Juanjo Clemente, director de POBLE, ha estat l’encarregat d’explicar-los com s’estructura la revista i quines són les necessitats, tant informatives com de professionals, que necessita la publicació perquè cada mes estiga disponible als quioscs i establiments de la ciutat i, per tant, a disposició de tots els seus lectors.

La sessió ha acabat amb la foto de grup i el repartiment d’un obsequi per cadascú dels joves, que a més tornaran a ser protagonistes en les pàgines de POBLE de juny.

UAB

 

Més notícies…