Alumnes de 6è de primaria del CEIP Angelina Abad visiten la redacció de POBLE

Mar 22, 2018 | ELS NOSTRES XIQUETS, POBLE

Els alumnes comproven com és el treball dels professionals d’un mitjà de comunicació

24 alumnes de 6è de primaria del CEIP Angelina Abad han visitat la redacció de POBLE acompanyats dels seus tutors. Els estudiants han pogut comprovar, des d’una perspectiva pràctica, el funcionament d’un mitjà de comunicació a través d’una sessió participativa en la que han pogut comprovar de primera mà com la notícia de la seua visita s’anava gestant a través de la maqueta de l’edició en paper, a la que el dissenyador ha donat forma. Els alumnes també han comprovat de quina manera es difon la notícia a través de la pàgina web de POBLE i dels seus diversos perfils en les xarxes socials, a més de conéixer la forma en què s’analitza i s’estudia l’abast i l’audiència de cada publicació. 

Lleida

Juanjo Clemente, director de POBLE, ha estat l’encarregat d’explicar-los com s’estructura la revista i quines són les necessitats, tant informatives com de professionals, que necessita la publicació perquè cada mes estiga disponible als quioscs i establiments de la ciutat i, per tant, a disposició de tots els seus lectors.

La sessió ha acabat amb la foto de grup i el repartiment d’un obsequi per cadascú dels joves, que a més tornaran a ser protagonistes en les pàgines de POBLE de maig.

UAB

Més notícies…