El projecte Agent Tutor de Nules guanya un dels premis nacionals a les bones pràctiques

Dic 12, 2019 | NULES

És l’únic de la Comunitat Valenciana que ha optat a aquest guardó que es lliurarà a Madrid el 19 de desembre

El projecte Agent Tutor de Nules ha sigut guardonat en els I Premis Nacionals a les Bones Pràctiques del Programa Marc Agent Tutor en la categoria d’Excel·lència. Uns premis que convoca la Delegació del Govern per al Pla Nacional sobre Drogues, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i l’Associació Nacional d’Agents Tutors (ANAT) amb l’objectiu de fer un reconeixement públic i premiar les accions en matèria de prevenció i innovació que han desenvolupat els agents tutors de tot l’Estat espanyol al llarg del curs 2018/2019.

Lleida

Així doncs, el projecte Agent Tutor de Nules ha sigut l’únic de la Comunitat Valenciana que ha participat en aquesta convocatòria juntament amb 21 projectes més procedents de poblacions que pertanyen a la Comunitat de Madrid, Illes Balears, Múrcia, Castella i Lleó, Aragó, Andalusia i Castella-la Manxa. El lliurament de premis tindrà lloc el pròxim 19 de desembre a la seu de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies a Madrid.

Amb aquest premi es reconeix el treball desenvolupat pels agents tutors d’aquest projecte. A Nules vàrem implantar el Programa Agent Tutor a principi de l’any 2018 i al llarg de tot aquest temps són moltes les iniciatives i actuacions que s’han desenvolupat en especial en la comunitat educativa de la localitat”, comenta l’alcalde de Nules i regidor de Seguretat i Policia Local, David García.

De fet, aquest programa és un servei que ofereix la Policia Local especialitzat en la promoció del respecte als drets de la infància, per la qual cosa la seua intervenció es concreta en l’àmbit de la protecció del menor i la prevenció en l’entorn escolar, principalment.

UAB

A Nules hi ha destinats a aquest programa dos agents, “amb la implantació d’aquest programa seguim amb l’especialització de la plantilla de la Policia Local que treballa en la intervenció i en la prevenció d’actuacions que puguen afectar els menors com ara l’assetjament escolar, drogues o l’ús responsable de les tecnologies”, matisa García.

Més notícies…