Comença el muntatge de la Fira d’Atraccions nadalenca de la Vall d’Uixó

Dic 11, 2019 | LA VALL D'UIXÓ

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha repartit més de 160.000 tiquets d’1 € en tots els comerços de la localitat

La Vall d’Uixó acull per tercer any consecutiu la Fira d’Atraccions de Nadal, que s’inaugurarà aquest divendres, 13 de desembre, a les 18.00 hores. La programació d’aquest any presenta moltes activitats, algunes d’elles noves com la vesprada dedicada a les persones amb TEA (Trastorn de l’Espectre Autista), en la que la fira estarà absenta d’estridència lumínica i sonora; una vesprada de xocolatada gratuïta o la visita del rei Melcior.

Lleida

A més, l’Ajuntament ha repartit entre els comerços del municipi més de 160.000 tiquets, amb els quals la ciutadania, mitjançant una compra en qualsevol comerç, podrà gaudir de les atraccions a 1 € de dilluns a divendres.

El nostre municipi ha estat molts anys sense gaudir d’aquesta fira degut als barracons de l’IES Honori Garcia, però amb la construcció del nou edifici vam aconseguir que tornara“, explica l’alcaldessa de la localitat, Tania Baños, qui assegura que aquesta fira és un “espai d’oci alternatiu dedicat a les persones i del qual pot gaudir tota la ciutadania sense importar la seva situació econòmica gràcies a la distribució de tiquets“. L’alcaldessa, a més, agraeix a l’Associació de Firaires per confiar un any més en la Vall d’Uixó per a muntar les seves atraccions durant el Nadal.

UAB

El regidor d’Urbanisme, Javier Ferreres, assegura que es tracta d’una fira en què cada any “trobem més atraccions per a tota la família, des dels més menuts fins a atraccions per a adults perquè persones de totes les edats puguen gaudir del seu període vacacional en aquest espai“.

Més notícies…