L’equip de govern ajorna al 23 de desembre el ple de pressupostos per a facilitar l’estudi dels comptes

Dic 11, 2019 | VILA-REAL

El portaveu d’equip de govern, Javier Serralvo, ha anunciat que finalment el ple d’aprovació del pressupost de 2020 es convocarà per al pròxim 23 de desembre, en sessió extraordinària. Encara que la intenció del govern local era aprovar els comptes del pròxim any durant la sessió ordinària del ple del 17 de desembre, Serralvo ha comunicat l’ajornament perquè l’oposició dispose d’uns dies més per a estudiar els comptes i plantejar les seues propostes.

Després de la reunió de la Junta de Portaveus d’ahir, en la qual els partits de l’oposició van traslladar la seua postura, l’equip de govern format per PSPV i Unides Podem ha decidit, “en una actitud dialogant i consensuada”, convocar un ple extraordinari per a l’aprovació del pressupost el 23 de desembre, ha explicat Serralvo. L’edil ha afegit que “complirem la nostra part donant totes les dades entre hui i matí a l’oposició, i una vegada estiguen els informes tècnics, celebrarem una comissió informativa d’Hisenda i, posteriorment, convocarem el ple extraordinari, ateses les peticions de l’oposició”, ha anunciat el portaveu municipal. Donada la incorporació d’un nou grup polític en l’oposició, Vox, que encara no coneix el mecanisme del pressupost, esperem que amb aquest ajornament els partits puguen disposar de més temps per a fer-nos proposades de canvi i alternatives concretes”, ha subratllat Javier Serralvo.

Lleida

Així mateix, el portaveu del govern local ha lamentat l’actitud de l’oposició davant la decisió de l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, de plantejar inicialment l’aprovació del pressupost durant el ple ordinari del 17 de desembre. “L’oposició té l’obligació de criticar i vigilar, però també de realitzar propostes, i si tens les coses clares i un projecte definit, no necessites tant de temps per a proposar una alternativa al pressupost”, ha incidit Serralvo, qui ha recordat que “amb açò queda demostrat que només l’equip de govern de PSPV i Unides Podem tenim clar el projecte de ciutat”.

UAB

Finalment, l’edil ha volgut recordar la intenció d’aprovar un pressupost “responsable i previsible”, amb l’objectiu de “tornar a reduir el deute a la fi del 2020, i apostant per mantindre l’aliança amb la societat de Vila-real”.

Més notícies…