Nules reprèn les tasques de desinfecció amb tractors

Ene 14, 2021 | NULES

 

Es vol frenar l’evolució desfavorable dels contagis en la població

 

Davant l’increment, en les últimes setmanes, dels contagis per la Covid-19 en la població, l’Ajuntament de Nules reprèn a partir de hui dijous les tasques de desinfecció de la via pública a càrrec de llauradors i empreses de maquinària agrícola.  Així docs, els tractors eixiran aquesta nit a partir de les 21 hores per desinfectar diferents zones de la localitat, “preguem a la ciutadania que intente en aquesta franja horària no ocupar la via pública per a així facilitar la neteja dels carrers”, matisa David García, alcalde de Nules.

Amic Bona Vesparada

 

Des de l’Ajuntament de Nules s’assenyala, a més, que es tracta d’una acció amb la que es vol frenar l’evolució desfavorable dels contagis i que se suma a la tasca de desinfecció diària que el personal de la Brigada Municipal està portant a terme en carrers, espais públics, com jardins i parcs, i zones comercials, juntament al personal contractat, mitjançant diferents programes de LABORA, per a reforçar aquests serveis “gràcies a la col·laboració desinteressada d’aquest llauradors podem reforçar les tasques de desinfecció en situacions en les que els contagis són importants com és el cas actual”, comenta García.

 

Empreses rurals

Més notícies…