Nules recupera 700 quilos de taronja robada

Feb 15, 2021 | NULES

 

La Policia Local ha pogut actuar gràcies a la col·laboració ciutadana

 

La Policia Local de Nules ha recuperat 700 quilos de taronja robada que es trobaven en un furgó per a ser venuda, una actuació que s’ha pogut dur a terme gràcies a la col·laboració ciutadana al ser alertada la policia per un veí que s’havia adonat dels fets.

Des de la Policia Local s’ha intentat localitzar els titulars dels horts on s’ha robat la taronja però no ha segut possible al no poder confirmar amb certesa la seua procedència, per aquest motiu s’ha entregat tota la taronja a Creu Roja Nules que l’ha donat a la Residència de Majors Mare de Déu de la Soledat de la localitat.   

Els fets s’han traslladat als Jutjats de Nules per a que s’obrin les diligències corresponents als autors del robatori. 

 

Més notícies…