Aquestes obres ja recepcionades formen part del pla d’accessibilitat, millora de zones verdes i visió inclusiva

L’Ajuntament de Nules posa fi a les obres de remodelació de les voreres i calçada del carrer de San Vicent, situat entre els carrers de Ramón y Cajal i de Sant Agustí, unes actuacions que han tingut lloc en la zona que abraça el Poliesportiu Municipal i l’IES Gilabert de Centelles.

Aquesta obra forma part del pla d’accessibilitat del municipi, es tracta d’un projecte que inclou la millora de zones verdes i que a més compta amb visió inclusiva perquè els nostres veïns i veïnes puguen tindre uns carrers adaptats a les seues necessitats”, comenta el regidor d’Obres en funcions, Adrián Sorribes.

En la recepció d’obres han estat presents els tècnics del projecte, tècnics municipals i representants de l’Ajuntament. Cal assenyalar que la inversió d’aquesta remodelació ha sigut d’un total de 105.900 euros i l’actuació forma part del Pla Castelló 135-2 de la Diputació Provincial de Castelló. 

error: Contingut protegit!