Aprova en sessió plenària la constitució de l’Associació per a la Diferenciació de la Clemenules

L’Ajuntament de Nules continua treballant per a aconseguir una figura de qualitat per a la clemenules, de manera que en el Ple celebrat dijous ha aprovat la constitució de l’Associació per a la Diferenciació de la Clemenules. Així, Nules ha sigut una de les primeres poblacions que porta endavant aquesta proposta, “aquesta associació permetrà, entre d’altres, dur a terme la cobertura legal i jurídica perquè la clemenules puga tindre una figura de qualitat i diferenciada de la resta de clementines i estarà constituïda per tots els ajuntaments adherits a la Plataforma per la Dignitat del Llaurador juntament amb la resta de membres com ara les entitats agràries o institucions”, explica l’alcalde de Nules, David García.

La seu d’aquesta associació s’ubicarà a l’edifici de l’antiga Cambra Agrària de Nules, que també albergarà l’oficina de la figura de qualitat quan estiga en marxa.

Per altra banda, el Ple ha aprovat sol•licitar una subvenció per a un taller d’ocupació nou per valor de 696.164,40 euros per a la realització de tres mòduls, un d’obra, un altre de jardineria i un tercer de fusteria, amb els quals es portarà a terme la segona fase del projecte de remodelació de les voreres dels voltants del Convent. En aquest taller d’ocupació podran treballar 30 persones aturades de la localitat per un període d’un any.

Altres punts que s’han tractat en aquesta sessió plenària són l’autorització a la Diputació Provincial de Castelló per a la prestació del servei de prevenció i control de plagues, en concret per a la problemàtica del mosquit; l’aprovació d’inici del procediment per a la licitació pública de la gestió de l’aparcament subterrani; o l’aprovació de l’inici d’informació pública de la modificació puntual del PGOU de Nules de la zona anomenada “Illa 220”.

error: Contingut protegit!