Serà Ángeles Armela Esteve, responsable de l’ONG Amor en Acció, la convidada d’honor que iniciarà enguany la Tamborrada amb el primer “Toc Provincial”

El regidor de Turisme, Vicent Garcia, i els membres de l’Associació de Tambors i Bombos Santa Faz de Borriana, Carlos Panis Granell i Carmen Pérez Torres, han sigut els encarregats de presentar la 9ª Tamborrada “Ciutat de Borriana” que tindrà lloc dissabte que ve 6 d’abril a partir a les 22.00 hores de la nit en la plaça Major del municipi.

Així doncs, 18 seran enguany les associacions de la província de Castelló que participaren en aquesta 9ª Tamborrada, el recorregut de la qual s’iniciarà en la plaça de la Mercé des de la que cada poble farà el seu toc lliure fins a arribar a la plaça Major de Borriana on conjuntament faran el “Toc Provincial”.

El membre de la Confraria, Carlos Panis explicava que “com cada any farem que aquest ‘Toc Provincial’ siga a càrrec d’algun personatge destacat i en aquest cas serà la responsable de l’ONG d’Amor en Acció, Ángeles Armela Esteve”. A més el mateix Carlos afegia “ha sigut iniciativa nostra comptar amb la seua presència en aquest acte i destacar que per part de l’Ajuntament també han estat d’acord i han donat suport a la nostra elecció des del primer moment”.

Per la seua part el regidor d’àrea, Vicent Garcia, agraïa a l’associació “aquesta iniciativa, ja que és la 9ª edició que es fa a Borriana, en la qual s’espera comptar amb un total de 400 persones que faran possible aquesta activitat”, continuava dient que “des de la regidoria de Turisme convidem a tots i totes les borrianenques al fet que vengen a gaudir d’aquest esdeveniment que trenca el silenci del municipi omplint de música la plaça Major”.

error: Contingut protegit!