Nules reparteix les cartes per al Pare Noel i Reis a tots els escolars del municipi

Dic 12, 2018 | NULES

Com a novetat es dóna per primera vegada carta per al Pare Noel

Un any més l’Oficina Municipal de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Nules ha repartit entre els alumnes de tots els col·legis, escoles infantils i guarderies de la localitat la tradicional carta per a demanar els joguets, una actuació que enguany té una novetat i és que juntament amb la carta als Reis Mags se n’entrega una altra per al Pare Noel, “s’han entregat dues cartes amb un full que té un microperforat per a separa-les i així poder enviar-les per separat al Pare Noel i als Regs Mags. Es tracta d’una activitat amb la qual es pretén promocionar l’ús de la nostra llengua en l’àmbit familiar ja que en aquestes cartes hi ha vocabulari relacionat amb els joguets perquè els xiquets i les xiquetes l’utilitzen a l’hora d’escriure la seua carta; en definitiva, l’objectiu és que tots els xiquets i les famílies, ja siga a l’escola o a casa, puguen escriure la carta en la nostra llengua”, comenta el regidor de Normalització Lingüística, Ramon Canut.

Lleida
UAB

A més, les cartes estan a disposició de qualsevol veí o veïna interessat a l’Ajuntament i a l’Oficina Municipal de Normalització Lingüística.

Més notícies…