Pilota solidària al trinquet del Sindical

Dic 12, 2018 | CASTELLÓ

Porcar presenta la partida de dissabte amb jugadors del CRIS Creu Roja

El regidor d’Esports, Enric Porcar, ha presentat la partida de pilota solidària que tindrà lloc el proper dissabte, 15 de desembre, al trinquet municipal del Sindical. A les 16.00 hores començarà a rodar la pilota amb partides recreatives i d’exhibició d’alumnes del CRIS-Creu Roja. A continuació, tindrà lloc una partida de professionals amb la participació de joves talents de l’escala i corda. De la Vega i Álvaro s’enfrontaran a José Salvador i Bueno.

Lleida

El CRIS-Creu Roja de Castelló de la Plana és un centre de rehabilitació i integració social que ha creat un equip de pilota valenciana en col·laboració amb el Club Pilotari Castelló. Des del club, Manolo Martí afirma que l’objectiu és ”visibilitzar la pilota, que siga atractiva per a la gent jove i transmetre el fet que la pilota també pot ser solidària”. En aquest sentit, el vicepresident de Creu Roja Castelló, Jose Luis Tallón, destaca la importància de l’esport com a mètode “inigualable” d’integració social.

UAB

Per la seua part, Enric Porcar ha subratllat el “canvi radical” que ha viscut la pilota a Castelló, i va explicar que l’objectiu del Patronat d’Esports és organitzar partides professionals al trinquet del Sindical de forma periòdica. També va anunciar la instal·lació d’un marcador electrònic en les properes dates. 

Més notícies…