Nules suspèn la celebració de les festes de Sant Joan

Abr 29, 2020 | NULES

La Comissió de Festes acorda suspendre aquests festejos prevists per al mes de juny

 

La Comissió de Festes del Barri de Sant Joan de Nules ha acordat suspendre les festes d’aquest any 2020 que estaven previstes per al mes de juny.

Així ho ha manifestat en un comunicat publicat a les seues xarxes socials en el que assenyala que “degut a l’actual crisi sanitària del Covid-19 i seguint les recomanacions de les autoritats competents, la Comissió de Festes del Barri de Sant Joan hem acordat la suspensió de les nostres festes de 2020”.

Amic Bona Vesparada

A més, en l’escrit es dona suport a Maria Calpe Huesa, qui anava a ser proclamada Regina del FOC 2020, i a les xiques que l’acompanyarien en la Cort d’Honor.

Les festes del barri de Sant Joan estan molt arraigades en la població de Nules i compten amb una dilatada trajectòria i tradició. De fet, la programació preveu cada any actes de tots tipus: taurins, culturals, d’oci i entreteniment, i religiosos.

Des de l’Ajuntament de Nules es recolza aquesta decisió responsable davant l’actual conjuntura i anima tant a la Comissió del Barri de Sant Joan, com a la del Barri de El Salvador i a la Quinta de Sant Vicent, que també han tingut que suspendre les seues festes, a seguir treballant de cara a la celebració dels festejos del pròxim any, “que com sempre comptaran amb la col·laboració de l’institució local”.

Empreses rurals

Més notícies…