Totes les imatges de la jornada de dimarts del Punt de la Festa, amb el lliurament dels concursos de redacció, papiroflèxia i dibuix com a protagonistes

May 15, 2018 | POBLE, PUNT DE LA FESTA

Júlia Mora, Alejandro López, Samya Jebari  i Lucía Almela, guanyadors de la XII edició del concurs escolar de POBLE

L’entrega de premis s’ha emmarcat en una segona i multitudinària jornada del Punt de la Festa

Borriana
Caixabank

Júlia Mora Piquer, del CEIP Cervantes; Alejandro López Montoliu, del CEIP Carlos Sarthou, Samya Jebari del CEIP Pascual Nácher i Lucía Almela de Ntra. Sra. De la Consolación són els alumnes que s’han proclamat guanyadors de la que és ja la XII edició dels concursos de redacció, dibuix i papiroflèxia. Com altres vegades, enguany també han estat dos alumnes els qui han obtingut el primer premi d’aquesta darrera disciplina amb la qual els xiquets i xiquetes van poder deixar volar la seua imaginació en una temàtica totalment lliure. I en el cas dels concursos de redacció i dibuix, el tema treballat ha estat la millora dels barris.

Benicàssim

En total, 45 xiquets i xiquetes vila-realencs de sisè de Primària optaven al primer premi. L’entrega de guardons ha tingut lloc aquest matí dins de la segona jornada del Punt de la Festa. Tots els participants han rebut un diploma i un lot d’obsequis gentilesa de McDonald’s, Esport 2, Papyro i POBLE. L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha fet entrega dels diplomes. Eduardo Pérez, regidor de Cultura i Educació, i el regidor de Proximitat i Turisme, Diego A. Vila, han repartit els regals als participants.

Però a més a més del concurs escolar, el Punt de la Festa ha estat un matí concorregut i animat per on han passat polítics, empresaris, representants d’associacions, veïns, lectors i clients de POBLE.

El president del Villarreal C.F., Fernando Roig o Juan Carda i Toni Castelló de la Càtedra d’Innovació Ceràmica Ciutat de Vila-real han estat alguns dels participants. Tanmateix hem comptat amb la visita dels membres de Fundació Manantial. Maria Paulo, terapeuta ocupacional i l’educadora Raquel Alfajarín junt als usuaris Sebastián, Juanma, Carles, Óscar, Albert, Jorge, José Manuel, Iñaki, Raúl i Raquel han compartit amb nosaltres els seus projectes actuals i les perspectives de futur entre les quals es troba la creació d’un Centre de Rehabilitació i Integració Social. A més a més, els usuaris de Manantial, alguns d’ells beneficiaris també de la residència comunitària Santa Ana, han subratllat els avantatges que suposa aquest espai obert i pioner a la província i han compartit les seues situacions personals de lluita front als estigmes socials. Un tema que en el pròxims números abordarem amb més profunditat. I és que el desconeixement de la societat i els prejudicis són encara algunes de les xacres que pateixen.

D’altra banda, el president del grup de dolçainers i tabaleters El Trull amb la seua esposa Maribel Ortells han estat altres dels visitants. Bort ha fet balanç d’aquests 30 anys de trajectòria del col·lectiu i ha avançat algunes de les actuacions previstes per als propers mesos entre les quals hi ha un concert amb la col·laboració de la colla de Castelló.

En el plànol polític, Marisa Mezquita i Alejo Font de Mora del Partit Popular, el regidor de Festes, Javier Serralvo, Francisco Valverde, Silvia Gómez, Mª Carmen Pesudo i Mónica Mañas, del PSPV, han estat altres dels regidors que han volgut apropar-se. Una delegació de Compromís, encapçalada per Joan Baldoví i Xavier Ochando, també ha participat del millor ambient. El diputat al congrés per València ha valorat les festes de la ciutat i s’ha marcat la pròxima nit de la xulla com una de les fites que no es vol perdre dels pròxims festejos patronals. Baldoví ha aprofitat la festa de Sant Isidre per visitar Vila-real abans del debat de les esmenes presentades als pressupostos generals de l’Estat.

Empresaris i clients, amics i representants d’entitats vila-realenques també ens han acompanyat en aquesta segona i penúltima jornada del Punt de la Festa.

UAB

Més notícies…