POBLE rep la Pata d’Or de la Penya Pata Negra

May 14, 2018 | POBLE

La Penya Pata Negra de Vila-real ha lliurat aquesta vesprada en acte oficial, i com a prèvia a la tradicional nit de la xulla, la Pata d’Or, el guardó que reben aquelles entitats o personalitats que destaquen per la seua aportació a la societat vila-realenca. Des de POBLE volem agrair a la Peña Pata Negra que s’haja fixat en nosaltres a l’hora de decidir la destinació del premi d’enguany.

  

UAB

  

  

Benicàssim
Borriana

 

En l’acte han estat presents els membres de la penya, redactors i col·laboradors de POBLE, i nombrós públic que ha ovacionat amb entusiasme tant les paraules del president de la Penya Pata Negra, Enrique Almela, com les del director de la revista POBLE, Juanjo Clemente.

Caixabank

  

Més notícies…