Castelló ofereix els llocs de venda de menjar, artesania i activitats per a la Magdalena

Ene 17, 2020 | CASTELLÓ

Hi haurà espais de venda no sedentària a Santa Clara, avinguda Rei En Jaume, Hort dels Corders, Ribalta, Espanya i Fadrell

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Castelló ha aprovat hui la proposta d’oferta d’ocupació d’espais en la via pública per a desenvolupar, el dia de la Romeria, 15 de març; així com durant la resta de dies de les pròximes festes de la Magdalena -del 14 al 22 de març-, activitats comercials i/o econòmiques amb venda no sedentària, així com un altre tipus d’activitats de caràcter recreatiu.

Per al dia de la Romeria, l’oferta se centra en espais de venda de productes alimentosos, no alimentosos, tradicionals i artesanals. En concret, es podran muntar 19 llocs en l’ermita de Sant Roc de Canet; i altres 14 als voltants de l’ermita de la Magdalena.

Quant a l’oferta per a tot el període festiu, del 14 al 22 de març, consta de cinc apartats. Un és la venda de torrons, amb dos llocs en la plaça Santa Clara. També s’ofereix la instal•lació de llocs per a la venda col•lectiva de productes d’artesania, amb un màxim de 14 llocs en l’avinguda Rei Don Jaime. A més, es podran instal•lar xurreries i llocs de venda d’altres masses fregides en l’avinguda Rei En Jaume (enfront de l’edifici de Correus), plaça d’Espanya, plaça Fadrell i parc Ribalta (un en cadascuna d’aquestes ubicacions). En el passeig Ribalta cantonada amb el carrer Pérez Galdós s’ofereixen altres quatre parades de venda de productes taurins i similars. I, en la plaça Hort dels Corders, una atracció infantil (un inflable).

Castellón destino

Les persones interessades podran presentar, en el termini de vint dies hàbils des de la publicació, sol•licitud per a obtindre autorització d’ocupació de via pública en aquests espais. La ubicació exacta dels espais oferits podrà consultar-se en la Secció de Mobilitat Urbana de l’Ajuntament, en la planta baixa de l’edifici emplaçat al costat del Fadrí en la plaça Major.

Foto: Castelló Turisme

Més notícies…