“Escoltem la ciutat per a transformar-la” és el lema de la jornada que es celebrarà este divendres 29 de novembre

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la programació per al divendres 29 de novembre, en commemoració del Dia de Ciutats Educadores, xarxa internacional de la qual la Vall d’Uixó en forma part des de 2015. Les activitats han sigut ideades per la societat civil, La Vall Innova i amb la implicació dels centres educatius.

La commemoració començarà a les 09.30 a la plaça de l’Ajuntament amb la lectura del manifest, seguit de l’activitat ‘Construïm la nostra Ciutat Educadora’, en la que participarà l’alumnat d’infantil i primària. A la mateixa hora, començarà la pintada de grafitis que sempre es realitza per a celebrar aquest dia en el riu Belcaire, a càrrec de l’alumnat dels IES, junt amb grafiters locals.

A les 10.30 tindrà lloc el Flash Mob ‘Ciutats Educadores’ a la plaça del Mercat en el qual participarà l’alumnat dels tres instituts. “A més, a la Biblioteca Municipal s’instal·larà un panell sota el lema ‘Desitjos per a transformar la nostra ciutat’, en què la ciutadania podran plasmar els seus suggeriments que, sense dubte, tindrem en compte“, indica la regidora d’Educació, Carmen Garcia.

A les 15.00 es desenvoluparà una tertúlia al programa Café de Pipa a la Cadena Ser de la Vall d’Uixó, en la qual participaran membres de la Comissió d’Accessibilitat, Associació de Mares i Pares d’Alumnes, Associació de Comerços, Associacions de Jubilats, Consell d’Infància, Regidoria d’Educació i la Vall Innova: “la tertúlia continuarà al bar Zeppelin amb l’associació Parlem i amb l’alumnat de la Lliga Debat de secundària“, apunta la regidora.

Per a finalitzar la jornada, es celebrarà el concert de Le Clerc, a les 22.00 hores, a la plaça El Parc, esdeveniment que forma part del conveni amb Escola Valenciana.