La ciutat de Vila-real s’ha sumat a la commemoració del 25N, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, de la mà de les associacions locals que treballen en l’àmbit de la igualtat. La regidora de l’àrea, Rosario Royo, ha acompanyat a les entitats en les diferents activitats programades.

La programació del 25N ha arrancat de la mà del projecte Juntes de Creu Roja Vila-real, amb una representació estàtica en protesta per la violència que pateixen actualment les dones. Per part seua, l’associació Andrea Carballo Claramonte ha recreat amb cadires el símbol feminista a la plaça Major. Aquesta representació es quedarà durant tot el dia, acompanyant la resta d’activitats que es duran a terme per la vesprada. La jornada matinal ha finalitzat amb la lectura del manifest, a la porta de l’Ajuntament, per part del Grup de Dones de Vila-real i l’associació AFYM LGTB+, juntament amb representants de l’equip de govern i  entitats col·laboradores.