El mexicà Miguel Layún ha sigut presentat com nou futbolista del Villarreal CF en un acte dirigit als mitjans de comunicació, celebrat en la sala de premsa de l’Estadi de la Ceràmica, i que ha estat encapçalat pel conseller delegat del club, Fernando Roig Negueroles.

El nou defensa groc, procedent del FC Porto, s’ha mostrat molt agraït amb el Villarreal CF per la confiança i la proximitat que li ha oferit des del primer instant: “Estic molt agraït al club pel tracte que m’ha donat des de l’inici. És un club important i suposa un pas avant en la meua carrera”.

El futbolista mexicà també ha destacat el grup humà que conforma el vestuari del Villarreal: “Hi ha una gran qualitat humana. Ací he tingut una gran acceptació i la veritat és que és el lloc on més ràpid he encaixat”.

Miguel Layún s’ha mostrat molt ambiciós de cara a la nova temporada, encara que reconeix que cal mantindre’s amb els peus en la terra: “Seria un privilegi formar part de l’equip que aconseguisca el primer títol per al club. No obstant això, cal anar pas a pas. El que més m’ha agradat del Villarreal és la humilitat que té el club. Primer cal anar a per la permanència i després ja pensar en llocs europeus i tot el que ve. Cal somiar, però també ser humil”.

Com a futbolista, Layún es definix com un jugador polivalent: “Em sent bé en diferents posicions. En el Mundial vaig jugar tant d’extrem dret com de lateral, però estic a disposició de jugar del que el míster em demane”.

error: Contingut protegit!