Més d’una vintena de comerços participen en la cinquena Fira Outlet que se celebra aquest diumenge a la plaça Major

Feb 27, 2018 | VILA-REAL

L’esdeveniment, amb horari de 10.30 a 19.00 hores, ofereix tot tipus de productes, on destaquen moda i complements, llar, llibreria, perruqueria i joguines, entre d’altres

La Unió de Comerç de Vila-real (UCOVI), en col·laboració amb la Regidoria d’Economia de Vila-real, celebra aquest diumenge la cinquena edició de la Fira Outlet, en la qual participaran un total de 26 comerços de la ciutat de diferents sectors. La plaça Major acollirà, de 10.30 a 19.30 hores de manera ininterrompuda, aquesta fira multisectorial que comptarà amb tallers infantils i amb estands de productes de moda i complements, esport, calçat, perruqueria, llar, llibreria i papereria, dietètica i nutrició, decoració i joguines, entre d’altres.

Caixabank

El regidor d’Economia, Xavier Ochando, recorda que l’objectiu d’aquesta fira és “oferir per un dia als clients del comerç local una gran varietat de productes a uns preus molt competitius, amb la qualitat que ofereixen les nostres tendes tot l’any”.

Lleida
Benicàssim
UAB

Després de cinc edicions, la fira es consolida com un esdeveniment ideal per a passejar per la nostra ciutat i realitzar compres en un ambient relaxat i a l’aire lliure”, indica. A més, Ochando assegura que “les fires d’oportunitats són una fórmula comercial beneficiosa tant per als comerciants com per als consumidors”. En aquest sentit, explica que, d’aquesta manera, les tendes poden donar eixida a l’estoc acumulat durant la temporada i els clients poden aprofitar aquesta ocasió singular per a adquirir productes de gran qualitat en condicions molt avantatjoses. “La Fira Outlet, que s’emmarca dins les actuacions de dinamització que realitza UCOVI, suposa un exemple més de la capacitat del sector comercial per a adaptar-se a l’actual situació econòmica”, conclou.

Més notícies…