Vila-real premia 11 esportistes, equips, entrenadors, directius i entitats de la ciutat en la renovada Gala de l’Esport

Feb 15, 2018 | VILA-REAL

Els guardonats, que seran reconeguts el dimarts 20 a l’Auditori, són triats pel Consell Local de l’Esport entre les 42 propostes realitzades per persones i clubs

Un total d’11 persones i entitats de l’àmbit esportiu local seran guardonades el proper dimarts, 20 de febrer, a la Gala de l’Esport, que se celebra a l’Auditori a les 20.30 hores i que es recupera enguany amb un format renovat, en la transformació del qual ha participat el Consell Local de l’Esport.

Borriana
Caixabank

El regidor d’Esports, Javier Serralvo, ha fet pública la decisió presa en l’últim Consell Local de l’Esport, en el qual representants de l’àmbit han decidit de manera democràtica com ha de ser la nova gala i qui són els premiats.

Benicàssim

En aquest sentit, l’edil assenyala que “tant els clubs esportius com els veïns en general han presentat un total de 42 propostes per als 12 premis establits”. Unes propostes que s’han estudiat des del Consell Local de l’Esport i que han conclòs amb la llista definitiva de guardonats de 2017. “Sabem que es podrien haver presentat més candidats, però per a ser el primer any, creiem que s’ha fet un bon treball”, indica Serralvo, qui lamenta que el premi al millor esportista adaptat masculí ha quedat desert, en no haver-se realitzat cap proposta.

El premi a la millor esportista de 2017 és per a Aida Beteta, ciclista que en l’últim any ha pujat al podi de 13 carreres de muntanya i carretera, entre altres proves. “Compta amb un currículum important i difícil de resumir, com el del premiat com a millor esportista masculí, Sebastián Mora, que en 2017 ha participat a nombrosos campionats a tot el món amb molt bons resultats”, assegura.

El trofeu al millor equip femení serà per al junior del Vila-real Bàsquet Club i en la versió masculina, el premi serà per a l’equip Aleví A del Club Esportiu Vila-real. Noemí del Río Pérez serà reconeguda com la millor esportista adaptada femenina.

D’altra banda, el Consell Local de l’Esport ha decidit que el millor directiu de club de 2017 és Jorge Romero Saura, del Club d’Escacs Vila-real, i la millor entrenadora de l’any és Laura Moreno Almela, que s’ha convertit en un referent a nivell provincial i autonòmic. La Gala de l’Esport també reconeixerà la trajectòria esportiva de la nadadora olímpica Yurema Requena i premiarà la dedicació de l’entrenador amb la millor trajectòria, Ricardo Franch Pitarch un referent en l’àmbit de la natació, tant a nivell local com estatal durant diverses dècades. Finalment, s’ha decidit atorgar el títol a millor club al Vila-Sport Futbol Sala i l’empresa Moldeazul rebrà el guardó a la millor companyia promotora de l’esport a Vila-real en 2017.

UAB

Tots ells contribueixen a seguir millorant la nostra marca de la Ciutat de la Salut i l’Esport, ja que porten el nom de Vila-real al voltant del món i fan un gran esforç cada dia per a ser els millors en la seua disciplina”, assenyala Serralvo.

Més notícies…