El Ple avança tràmits per a materialitzar la futura rotonda del carrer Encarnació de Vila-real

Nov 27, 2018 | VILA-REAL

La millora de la seguretat en l’accés Nord de Vila-real, amb la construcció d’una rotonda en la confluència dels carrers Encarnació i Camí Vell Castelló-Onda, avança definitivament cap a la seua materialització. El Ple de l’Ajuntament de Vila-real ha aprovat per unanimitat la modificació puntual del pla necessària per al projecte. La glorieta es completarà amb una altra actuació similar en l’entrada Sud, entre el Camí Les Voltes i l’avinguda de Bèlgica.

Aquestes dues rotondes seran les portes d’entrada a la ciutat, dos accessos que incrementaran la seguretat viària i milloraran de forma significativa l’entorn, dignificant els accessos urbans. Hui remetem la documentació de la rotonda que donarà servei a l’entrada Nord, perquè siga provada i avançar en la seua construcció”, detalla el regidor de Territori, Emilio M. Obiol. Per a fer possible aquest projecte, el Ple municipal va suspendre llicències i ha expropiat un habitatge per valor de 50.000 euros.

Lleida

També en l’àmbit urbanístic, el Ple ha aprovat la inclusió en l’inventari municipal de dos sobrants de via pública al Sedeny del Carme i al carrer de Polo de Bernabé, a més de la modificació de normes urbanístiques i del Pla General per a la modernització d’estructures industrials. La sessió ha servit també per a elevar a l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències la sol·licitud de felicitació per al comissari principal de la Policia Local, José Ramón Nieto, i de condecoració a l’agent Juan Cayuela, per la seua actuació en les pluges, en salvar la vida d’una veïna que va quedar atrapada en el seu cotxe al túnel subterrani del carrer dels Furs de València.

UAB

També per unanimitat s’ha aprovat una declaració institucional per a sol·licitar a la Generalitat la inclusió d’infraestructures pendents en els pressupostos del Consell. Els projectes de millora de centres docents, inclosos en el programa Edificant, o la ronda Sud-oest, l’execució de la qual acaba d’eixir a licitació, són algunes de les dotacions que reclama el Ple. En les reivindicacions s’inclouen també l’ampliació del centre d’Alzheimer, un nou centre de salut per a la zona centre o la construcció de l’Escola Oficial d’Idiomes, entre uns altres.

Més notícies…