Comerç lliura els premis d’un viatge a París i 15 sopars romàntics de la campanya “Borriana T’enamora”

Feb 15, 2018 | BORRIANA

El Saló de plens acull el sorteig amb el qual els membres de la Federació de Comerç i la regidora de l’àrea, Maria Romero, culminen la campanya de fidelització de clients del mes de febrer

El Saló de Plens Municipal ha acollit aquest matí el sorteig que organitzen de forma conjunta la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Borriana i la Federació de Comerç de Borriana, els representants de la qual han volgut estar presents en el moment d’informar a cadascuna de les 16 persones afortunades. I és que són un total de 15 els sopars romàntics per a dues persones que es lliuraven durant el sorteig, a més del premi gros d’un viatge a París per a dues persones. Ha sigut el president de la Federació, Carlos Capella, i la regidora de Comerç, Maria Romero, qui un a un han anat informant a les persones afortunades que durant l’última setmana havien dipositat les butlletes de participació en les urnes habilitades en llocs com el mateix Ajuntament o el Mercat Municipal.

Borriana
Caixabank

Benicàssim

El sorteig “Borriana T’enamora” consisteix a emplenar una butlleta per cada deu euros de compra en algun dels establiments federats de la ciutat, i vistes les urnes plenes a vessar en les quals es dipositaven els bitllets, l’èxit de convocatòria ha tornat a ser la nota dominant. Després de traure a l’atzar els noms de les setze persones premiades, la regidor Maria Romero s’ha encarregat d’informar directament a cada afortunat amb un sopar en els diferents restaurants de la ciutat que s’han volgut sumar a la campanya de fidelització de clients que acaba amb aquest sorteig de la jornada posterior al dia dels enamorats. Així, els guanyadors han sigut:

VIATGE A PARÍS PER A DUES PERSONES :  Elvira Herrero

SOPARS ROMÀNTICS PER A DUES PERSONES:

UAB

Rest. Don Pepe: Elodia Font
Pizzeria Pinocchio: José López
Pizzeria Roma: Héctor Garrido
Cercle Fruiter: Montse Zaurín
Restaurant Nàutic: Mercedes Monfort
Restaurant l’Orà: Verónica Onica
Mestral: Yolanda García
Savarín: M.ª José Micó
L’Andalusa: M.ª José Ruiz
La Rústica: Lourdes Aparicio
Tobiko: Manuel Olivera
Rte. Casa Pepe: José Luis Cimarra
Rte. Rita & Pepa: Laia Gil
Marc Restaurant: M.ª Nieves Guerola
Rte. l’Arenal: Alba Sánchez

Més notícies…