El Consell d’Igualtat Municipal es reunix per a coordinar les activitats del 8 de març

Feb 15, 2018 | BENICÀSSIM

Com cada any, el Consell d’Igualtat Municipal, format per grups polítics, associacions de dones i col·lectius locals, s’ha reunit per a presentar propostes per a l’organització de la celebració del Dia de la Dona Treballadora, que tindrà lloc el pròxim 8 de març.

En la reunió, presidida per l’alcaldessa, Susana Marqués, la regidora d’igualtat, Vanessa Batalla ha presentat les propostes d’activitat municipal i s’ha obert el termini perquè les diferents associacions puguen incorporar les seues iniciatives al programa. Les entitats tenen un termini d’una setmana per a presentar les seues propostes.

Caixabank

La programació d’enguany part amb el títol “Nativas” per a donar visibilitat al paper de la dona benicense i la programació contindrà mostres tant artístiques com culturals i socials, a més de les que presenten les associacions i col·lectius.

Lleida
Benicàssim
UAB

 

Més notícies…