L’Ajuntament de la Vall d’Uixó celebra del 3 al 5 de setembre el Festival de Guitarra Estanislao Marco

Ago 31, 2020 | LA VALL D'UIXÓ

L’objectiu del festival és difondre l’obra del guitarrista valler Estanislao Marco mitjançant concerts, tallers i un concurs de guitarra per a joves

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó celebrarà del 3 al 5 de setembre la primera edició del Festival de Guitarra Estanislao Marco. La programació està formada per concerts, tallers, la projecció d’un documental de la vida i l’obra del músic i un concurs de guitarra per als més joves. Les entrades podran adquirir-se gratuïtament a partir del dimarts 1 de setembre, a les 18.00 hores, a la pàgina web de l’Auditori, https://www.auditoriolavallduixo.es/.

L’objectiu del festival és, d’una banda, realitzar una tasca didàctica amb la recuperació de la figura d’Estanislao Marco i, d’altra banda, promocionar la música entre els més joves, concretament la música de guitarra“, explica el regidor de Joventut, David Lluch.

El dijous 3 de setembre tindran lloc els tallers ‘Perquè no hi ha que tocar relaxat’ i ‘Les diferents perspectives analítiques. Text i context’, així com el concert de Jorge Orozco i la projecció del documental ‘Memorias de Guitarra’. El divendres dia 4 es celebrarà el Concurs de Guitarra i el concert d’Àlex Garrobé i, per últim, el dissabte 5 tindran lloc les classes magistrals de Jorge Orozco i Àlex Garrobé, les classes magistrals online a càrrec de Raphaela Smits, l’entrega de premis als guanyadors i guanyadores del Concurs i un concert protagonitzat per aquests últims.

Castellón destino

Els diferents actes comptaran amb totes les mesures de seguretat pertinents: ús obligatori de mascareta, seients controlats amb les dades de cada persona, aforament molt limitat, separació de dos seients entre persones, entre altres.

Cal agrair a l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, així com als col·laboradors i patrocinadors, per apostar per la cultura en aquests moments tan complicats“, assenyala el director artístic del festival, Jorge Orozco.

Més notícies…