El nou IES Jaume I podria estar en funcionament en 2023

Jul 3, 2020 | BORRIANA

Maria Josep Safont ha repassat l’actualitat de la localitat hui, una vegada més, en la trobada informativa telemàtica de l’alcaldessa de Borriana per videoconferència amb els mitjans d’informació. En aquesta ocasió també ha estat present Sara Molina, regidora de Turisme i Comerç.

Les ajudes als autònoms, comerços i mutualistes de Borriana (que poden trobar tota la informació referent a les bases en la web del propi Ajuntament), les alternatives a l’Escola d’Estiu en col·laboració amb les Associacions Juvenils, els diferents sortejos de 200 euros cadascun per a promocionar les compres en els comerços de la localitat, la labor de posada a punt a les platges i la dels informadors que prestaran la seua funció en aquestes, el començament el pròxim dia 12 de l’autocinema en la zona utilitzada com a càmping de l’Arenal Sound i el control i vigilància que s’està portant a terme davant possibles rebrots per contagi de la COVID-19 han sigut els temes sobre els quals han parlat, tant Maria Josep Safont com Sara Molina.

Lleida
UAB

A preguntes de POBLE, Safont també ha parlat sobre els terminis actuals, afectats per la pandèmia, per a l’execució de la construcció del nou institut Jaume I, després d’aprovar en el ple d’ahir el projecte d’obres per a l’enderrocament de l’actual i la construcció del nou centre. L’alcaldessa ha manifestat, d’una banda, que “s’han adequat les anualitats a l’actual realitat“. Sobre el terminis ha explicat que “la previsió era que ara al juliol es continuara amb l’adequació del solar on s’han d’instal·lar les aules prefabricades. D’altra banda, a proposta de Conselleria, s’han allargat uns mesos les quantitats econòmiques, arribant ara fins a 2023. Confiem que per al pont d’octubre, amb tot ja adjudicat, les aules prefabricades estiguen ja muntades. No obstant això, veurem com comença el curs, un curs que ha acabat d’una manera diferent i que també s’iniciarà d’una forma diferent. En qualsevol cas la previsió màxima per a la finalitzar l’execució de l’obra seria en 2023”.

Més notícies…