Vila-real reparteix 3.000 màscares entre el xicotet comerç i els professionals de la ciutat

May 5, 2020 | VILA-REAL

Durant el dia de hui s’han entregat també les unitats de protecció que ha fet arribar la Subdelegació del Govern per als usuaris del transport públic

 

Caixabank

L’Ajuntament de Vila-real ha iniciat el repartiment de 3.000 màscares entre els propietaris dels diferents locals i establiments de la ciutat que hui han reprès l’activitat complint amb les mesures de seguretat i higiene marcades dins del pla de desescalada marcat pel govern central.

Benicàssim

Les 3.000 màscares, que s’aniran repartint al llarg d’aquests dies, són higièniques reutilitzables i han sigut confeccionades a través de la xarxa solidària amb la col·laboració de l’empresa local Dolores Cortés i un grup de més de 60 voluntaris i voluntàries. En cadascun dels sobres que s’estan facilitant van quatre màscares amb quatre filtres.

Lleida

Treballadors de l’Ajuntament de Vila-real juntament amb voluntaris són els encarregats de facilitar als propietaris dels establiments aquest material de protecció “amb la intenció d’avançar-nos a les necessitats de la ciutadania, en aquest cas, al xicotet comerç de la ciutat que, a partir de hui comença a reobrir i que han de fer compatible el seu negoci amb les mesures higièniques i de prevenció necessàries”, ha recordat l’alcalde de Vila-real, José Benlloch. L’alcalde també ha reiterat l’agraïment per la solidaritat de l’empresa Dolores Cortés i dels col·laboradors i voluntaris que han treballat en la confecció d’aquestes màscares.

També s’ha iniciat el repartiment de màscares entre els usuaris del transport públic, tant en l’estació de tren i en els autobusos que circulen per la ciutat ja que, a partir de hui, el seu ús serà obligatori. En aquest cas es tracta de màscares d’un sol ús proporcionades per la Subdelegació del Govern.

UAB

De manera paral·lela l’Ajuntament contínua amb el repartiment en els domicilis de màscares de diferents grandàries per a la població adulta i infantil amb l’objectiu que puguen disposar d’aquests elements de protecció a mesura que es vagen donant les fases de desescalada i retorn a la normalitat.

Més notícies…