Almassora uneix al camp en les seues reivindicacions

Feb 13, 2020 | ALMASSORA

Nolieja un autobús a València divendres des de la cooperativa agrícola

La regidora d’Agricultura d’Almassora, María José Tormo, i la directora de la cooperativa agrícola San José, Carmina Jorques, han presentat aquest matí la iniciativa comuna per a unir al sector agrícola i ramader en la manifestació del pròxim divendres a València. D’aquesta forma, l’Ajuntament noliejarà un autobús que eixirà de la cooperativa a les 8.00 hores per a dirigir-se a la plaça de Sant Agustí de la capital valenciana. Per part seua, la cooperativa s’encarrega de gestionar en les seues instal·lacions la reserva gratuïta de places. Les reivindicacions de les plataformes convocants inclouen la implantació d’una assegurança agrària, mesures de gestió de crisi, la revisió de la Política Agrícola Comuna (PAC) i la creació d’un Observatori de preus.  

Castellón destino

Més notícies…