Serralvo reitera el compromís de Vila-real amb la comissaria i anuncia avanços amb la visita de l’arquitecte del Ministeri

Feb 13, 2020 | VILA-REAL

El portaveu de l’equip de govern, Javier Serralvo, ha reiterat hui que la construcció de la nova comissaria de Policia Nacional és una “absoluta prioritat” per a l’executiu local. “No hem parat de treballar i ho continuarem fent, perquè la nova comissaria siga una realitat com més prompte millor”, assenyala Serralvo, en al·lusió a informacions publicades hui en un mitjà de comunicació sobre un suposat interés del Govern central per postergar la construcció. “No tenim cap constància d’això; més bé al contrari, aquesta mateixa setmana vindrà l’arquitecte del Ministeri per a valorar les possibilitats d’ubicació i edificació de les noves dependències”, puntualitza el portaveu municipal.

Caixabank

No entenem aquesta informació, perquè no concorda en absolut amb les gestions i converses que s’han vingut mantenint. Així i tot, si se’ns confirma que és així, farem una petició formal perquè el Govern aclarisca la situació, perquè no esperarem ni un any, ni dos ni molt menys set per a donar solució a una prioritat urgent de Vila-real, per les condicions en què treballen els agents i la qualitat de l’atenció al ciutadà en un servei que és d’àmbit comarcal”, agrega. “Per a l’equip de govern, Vila-real i els interessos dels vila-realencs sempre estan per davant de qualsevol altra consideració”, rasa.

Borriana

Les converses de l’Ajuntament de Vila-real amb el Ministeri d’Interior i la Subdelegació del Govern per a la construcció de la nova comissaria de la Policia Nacional han posat sobre la taula diverses alternatives, principalment per a la ubicació de les dependències policials en el pàrquing de l’avinguda de Matilde Salvador, enfront del Palau de Justícia. Amb aquest objectiu, l’equip de govern municipal va arribar a finals de l’any passat a un acord amb el propietari d’un solar de la zona –situat entre els jutjats i l’Hotel Palace- per a adquirir els terrenys amb la idea de dedicar-los a aparcament i, d’aquesta manera, no perdre places en la zona. “Les converses estan avançades, també en la línia que el projecte puga incloure’s en els pròxims Pressupostos Generals de l’Estat, i amb aquest objectiu continuarem treballant”, conclou Serralvo.

UAB

Més notícies…