Recta final per a presentar-se al concurs del cartell anunciador de les Falles de 2020

Oct 16, 2019 | BORRIANA

  • Divendres que ve,18 d’octubre, es tanca el termini de presentació dels cartells que opten a ser la imatge anunciadora de les pròximes Falles de Sant Josep de 2020
  • L’Ajuntament de Borriana editarà i distribuirà l’obra guanyadora, que a més rebrà un premi de 500 euros

 

Divendres que ve, 18 d’octubre, es tanca el termini de presentació dels cartells que opten a ser la imatge anunciadora de les pròximes Falles de Sant Josep de 2020, segons ha fet públic la regidora de Festes, Lluïsa Monferrer.

Caixabank

Les obres que opten al concurs del cartell anunciador per a les Falles 2020 s’han de dur o enviar al departament de Participació situat a la segona planta de l’Ajuntament de Borriana en horari de 9h a 14h, de dilluns a divendres, fins a les 14h de l’últim dia del termini de presentació.

Benicàssim

Lleida

L’Ajuntament de Borriana editarà i distribuirà l’obra guanyadora, que a més rebrà un premi de 500 euros. Les bases del concurs també estableixen un accèssit o menció especial, sense remuneració econòmica, per al segon cartell seleccionat.

Quant a les característiques i criteris de selecció dels dissenys, en l’obra combinada amb la composició del dibuix figurarà únicament, i seguint sempre aquest ordre, el text de la retolació de la següent llegenda: ‘FALLES DE SANT JOSEP 2020. BORRIANA, i en la composició s’inclourà l’escut de la ciutat.

Els cartells han de ser originals i inèdits, i adoptaran la forma vertical, muntats sobre suport rígid (bastidor o cartó ploma), preparat per a l’exposició, amb una grandària 45 x 65 cm sense marges.

Es pot participar en el concurs a partir dels 16 anys d’edat i es pot presentar el nombre de treballs que s’estimen convenients. Així mateix, s’admetran obres en col·laboració. En aquest supòsit es requerirà el consentiment de tots els coautors per a la cessió dels drets de reproducció i transformació.

Respecte als criteris que es tindran en compte a l’hora de la selecció final del cartell, el jurat valorarà l’originalitat, l’impacte visual, l’eficàcia anunciadora i informativa, i també la qualitat gràfica, les condicions de reproducció i edició i la transmissió de la idea reflectida. El resultat del concurs es farà públic en la pàgina web i en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament.

La Regidoria de Festes ha reiterat que fins al 18 de l’octubre es mantindrà obert el termini de recepció de les obres que opten a ser el cartell anunciador de les Falles.

UAB

Finalment, Monferrer ha animat un any més a la “participació” i ha indicat que després de comprovar que cada any es presenten més cartells al concurs, “esperem que de nou els artistes s’animen a presentar les seues obres i un any més el jurat ho tinga complicat a l’hora triar el millor cartell”.

Més notícies…