Les jugadores dirigides per Sara Monforte es van sotmetre ahir a les pertinents proves mèdiques de pretemporada en la Ciutat Esportiva del Villarreal CF. La primera sessió serà aquet dimecres al matí en el gimnàs (10.00 hores). Ja a la vesprada se celebrarà el primer entrenament en el camp 4 de les instal·lacions de Miralcamp (18.30 hores).

Cal recordar que el Femení A ha realitzat fins a la data sis fitxatges: Iris Domínguez, Sara Medina, Paula Campos, Bea Prades, Ayaki Shinada i Celia Fernández. A més, l’equip de Monforte ha renovat fins a 13 futbolistes grogues per al debut en Primera B: Aixa Salvador, Lara Mata, Laura Royo, María Colonques, Sheila Guijarro, Naiara Ves, Jessica Collado, Clara Martínez, Cristina Díaz, María Sanjuán, Silvia Gallego, Yolanda Palomino i María Ortells. 

El conjunt ‘groguet’, igual que el curs passat, completarà un stage de pretemporada en Les Coves de Vinromà del 5 al 7 d’agost i afrontarà set compromisos amistosos abans de disputar la primera jornada de lliga, que tindrà lloc el 8 de setembre.