Nules instal•larà un Punt Violeta en el Festival Estany Summer Fest

Jul 19, 2019 | NULES

També es farà una campanya de prevenció de riscs pel consum d’alcohol entre joves i adults

Caixabank

Festa sí però amb responsabilitat, és el lema de les campanyes que l’Ajuntament de Nules desenvoluparà en el festival Estany Summer Fest que tindrà lloc a les Platges de Nules el pròxim dissabte 20 de juliol, i amb les quals es pretén conscienciar la ciutadania que cal el compromís de tots i totes per a gaudir dels espais festius amb seguretat i llibertat, i conscienciar també sobre la problemàtica existent en relació amb el consum d’alcohol entre menors.

Borriana

Així entre les accions previstes s’instal·larà un Punt Violeta, “es tracta d’un espai per a informar, previndre i conscienciar la ciutadania sobre qualsevol tipus d’agressió sexual o sexista. Amb aquesta actuació es vol evitar actituds i conductes que puguen arribar a l’ofensa, la intimidació o fins i tot a algun tipus d’agressió en el transcurs del festival”, explica la tècnica d’Igualtat de l’Ajuntament de Nules, Teresa Mechó.

UAB

Aquestes campanyes estan organitzades de manera conjunta per les regidories de Sanitat, Polítiques d’Igualtat i Turisme. Així doncs des de la Regidoria de Sanitat s’assenyala que “volem crear hàbits de vida saludable i conscienciar els joves menors que solen participar en aquest festival que el consum d’alcohol ha de ser zero i en els adults el consum ha de ser responsable”, matisa la regidora de Sanitat, Susana Tusón.

Benicàssim

En la presentació d’aquestes campanyes han estat també la tècnica de l’Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Additives (UPCCA) de Nules, que portarà a terme aquesta actuació, “des de l’UPCCA hem demanat col·laboració als locals dels voltants de la zona on se celebra el festival perquè no venguen alcohol a menors. La nostra funció és donar informació i dur a terme accions preventives específiques abans que es produïsquen els primers consums en menors”, comenta la tècnica de l’UPCCA, Núria Carreguí.

A més, es repartiran polseres, penjolls per a mòbil i en les barres se servirà la beguda en gots amb missatges que si es reutilitzen en altres consumicions es cobrarà menys.

 

Més notícies…