Juan Fuster reivindica una Borriana líder que recupere la il•lusió i el futur

May 15, 2019 | .Borriana, MUNICIPALS

“Hi ha metes que hem d’alcançar, amb esforç i passió, per a crear una ciutat viva, dinàmica, i ambicionar el benestar amb un demà de prosperitat”, afirma el candidat

Borriana està cridada a aconseguir metes que solament el treball i l’esforç garanteixen. El moment és ara. Perquè la meua ciutat mereix liderar el creixement i fer-ho amb la il•lusió d’un projecte que ens uneix, que crea una ciutat viva i dinàmica per a ambicionar el benestar d’un matí pròsper”.

Lleida

El somriure de Juan Fuster ha presentat avui a la candidatura amb la qual el PP abraça a Borriana per a convertir-la en referent. L’auditori Juan Varea ha reunit a més de 200 persones per a conèixer un projecte que “desitja recuperar l’orgull perdut, que naix amb la il•lusió de deixar-se la pell per Borriana”.

UAB

Juan Fuster ha estat abrigallat per la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, pel president del PPCS, Miguel Barrachina, i pel president de la Diputació Provincial, Javier Moliner. “És una sort compartir aquest entusiasme amb els meus veïns” perquè “el sentit de la política és el de servir i ser útil. Volem ser-ho però també aspirem a ser capdavanters”. Perquè, tal com ha assenyalat Fuster, “Borriana mereix ser notícia per l’arribada d’inversions no per la pèrdua de sòl en l’Arenal. Mereix lluitar per les ajudes i subvencions que garantisquen desenvolupament i ocupació, no perdre-les. Mereix que els nostres veïns siguen escoltats, no que se’ls ignore”. Borriana “és una identitat, un patrimoni compartit. I en aquest projecte caben tots, perquè totes les opinions sumen i ens enforteixen. Desig que aquesta oportunitat es traduïsca en un futur pròsper, perquè durant quatre anys hem treballat perquè la veu dels nostres veïns siga escoltada. Perquè Borriana mereix la participació que la faça protagonista del futur. I aqueix futur s’escriu del puny i lletra dels meus veïns. Amb la passió que aquesta ciutat desborda, amb la vehemència i la suor dels citricultores que amb el seu esforç van obrir les portes al mar, amb l’orgull amb el qual esportistes d’elit porten a Borriana per tot el món”. “Perquè ells són l’espill en el qual hem de mirar-nos perquè el pròxim 26 de maig la meua ciutat siga l’única guanyadora”, ha declarat el candidat del PP a l’alcaldia.

Més notícies…