La reina de festes, Carmen Rubert i les dames de la cort d’honor han gaudit del Punt de la Festa en l’últim dia de terrassa festiva a l’Asador Gades. En la vespra del dia gran i en una jornada en la que l’ofrena a Sant Pasqual capta tot l’interés, Rubert ha destacat el bon ritme de les festes. “Estem neutralitzant molt bé el cansament i per tant estem gaudint molt de tot”, confessava la reina, per a qui ha estat molt important participar d’esdeveniments fins ara desconeguts per elles.

Però allò cert és que resta un cap de setmana molt intens, per al qual la reina no dubta en demanar als veïns i veïnes que gaudisquen d’aquests moments. “Crec que l’ofrena i la foguerà, la missa i la processó en honor al nostre patró necessiten eixa calorosa resposta per part dels vila-realencs i les seues entitats, i no dubte que com sempre, la de hui i la de demà seran unes jornades molt emotives”, ha insistit Rubert en la seua visita pel Punt de la Festa.

Però aquesta en última jornada també ens han visitat edils de l’Ajuntament de Vila-real, com el tinent d’alcalde, Xavi Ochando o Rosario Royo, Javier Serralvo, Eduardo Pérez, Héctor Folgado i Carlos Gil.

A més a més, el director de la Càtedra Ceràmica Ciutat de Vila-real, Juan Carda, el president de Tots Units, Enric Reverter, el president de Caixa Rural, Enric Portalés, i el director de la mateixa, Manuel Cubertorer, i l’exalcalde, Manuel Vilanova entre d’altres, no s’han volgut perdre la seua cita amb les festes i amb POBLE. Com tampoc els col·laboradors de POBLE, Manuel Martín, Héctor Monfort i Alan Thomson.

Juani Barril, gerent de Br Asociados Grupo Nexta; Bienve Peset, Mª Feli Manzanet i Vicente Peset, de Kia Peset Vidal; i Elena Beltrán i Yolanda Manzanera, de Vivanta han gaudit de la presència dels seus amics i clients en l’ambient del Punt de la Festa.