Amin El Hamdani, Marta Muñoz, Carla Gaya i José Blas Molés, guanyadors dels concursos de redacció, dibuix i papiroflèxia

Amin El Hamdani, del col·legi Bisbe Pont, Marta Muñoz del col·legi Verge del Carme i Carla Gaya i José Blas Molés, dels col·legis de Fomento Torrenova i Miralvent -respectivament- s’han proclamat guanyadors del XIII Concurs Escolar de redacció, dibuix i papiroflèxia.

A banda de l’alcalde de la ciutat José Benlloch, i del regidor d’educació Eduardo Pérez, la cita ha comptat amb representants de Mc Donald’s i amb Javier Alcácer, de Papyro. A més a més en aquesta multitudinària jornada del Punt de la festa tampoc han faltat els familiars i amics dels guardonats i finalistes i els representants dels centres escolars.

D’altra banda, a més de lliurar els guardons del tradicional concurs escolar, la primera jornada del Punt de la Festa ha comptat amb la presència de nombroses autoritats, clients i seguidors de la revista POBLE, així com de les empreses patrocinadores: BR Asociados Grupo Nexta, amb Juani Barril al capdavant; Vivanta Vila-real, amb Yolanda Manzanera i Elena Beltrán al front; i Kia Automoción Cano Peset Vila-real, representada per Bienve Peset.

Entre alguns dels convidats d’aquesta primera jornada destaquen l’alcalde de Vila-real, també el tinent alcalde, Xavi Ochando i alguns regidors de la corporació com Emili Obiol, Rosario Royo, Gemma Gil, Josep P. Sancho, Eduardo Pérez, Alejo Font de Mora, Carlos Gil i Marisa Mezquita.

Entre les autoritats autonòmiques cal destacar la visita de Mònica Àlvaro i per descomptat les candidatures a les municipals de Vila-real també han passat per aquesta primera jornada del Punt de la Festa, entre elles membres de la candidatura del PSPV-PSOE, Compromís, PP i Vox.

El president de Caixa Rural Vila-real, Enric Portalés i representants de Creu Roja Vila-real tampoc han faltat a la seua cita amb POBLE i el seu Punt de la Festa.

 

error: Contingut protegit!