L’Ajuntament de Vila-real ha celebrat un Ple extraordinari en el qual s’ha donat llum verda a una modificació de crèdits amb càrrec a romanents de tresoreria per a aportar 120.000 euros a dues noves ajudes de l’IVACE que permetran millorar i modernitzar els polígons industrials del Reg Nou i la Travessa.

En aquest sentit, cal assenyalar que des de la Generalitat s’aporten 61.000 euros per al de Reg Nou (l’Ajuntament afig 40.000) i 120.000 per a la Travessa (l’Ajuntament aporta 80.000). Aquestes ajudes se sumen a les ja concedides per als polígons de la Carretera d’Onda, Molí Nou i les Voltes: en total quasi tres milions.

Així mateix, el Ple ha ratificat de forma definitiva l’expedient de suplements de crèdit finançat amb romanent de tresoreria aprovat recentment, després de desestimar un recurs de reposició que es va presentar durant el període d’exposició pública. Cal recordar que l’expedient ascendeix a 4,3 milions d’euros, dels quals al voltant de dos milions es destinen al pagament de factures pendents de l’últim trimestre de l’any passat, mentre que la resta es distribueix entre les diferents regidories per a prestar serveis.

error: Contingut protegit!