Celebra un acte institucional per a commemorar el 40 aniversari dels Ajuntaments democràtics

Nules s’ha sumat en el dia d’avui a la celebració i commemoració del quarantè aniversari d’ajuntaments democràtics amb un acte institucional que ha reunit a tots els alcaldes i regidors i regidores de les corporacions municipals de les deu legislatures: Vicente Porcar que va governar en la legislatura 1979-1983; Vicente Martínez Lucas, alcalde dels anys 1987 a 1999; José-Blas Molés qui va ostentar l’alcaldia la legislatura 1999-2003; Salvador Górriz, alcalde de Nules al llarg dels anys 2003 a 2007; Mario García qui va presidir l’Ajuntament de Nules les legislatures dels anys 2007 a 2015; i David García, alcalde en la present legislatura. A més, s’ha fet menció a Sebastià Nebot i José Darás ja morts i que van ser alcalde en la legislatura dels anys 1983 a 1987 i 1979-1983, respectivament.

De manera que l’acte ha congregat a un centenar de regidors i regidores de les diferents Corporacions Municipals que en agraïment a la tasca desenvolupada al servei de la ciutadania han rebut una placa commemorativa personalitzada

En aquest acte ha estat representada la trajectòria de la democràcia al nostre poble, en un acte ple de concòrdia i harmonia entre els polítics de diferents ideologies”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

 

 

error: Contingut protegit!