L’entrenador del Villarreal CF, Javi Calleja, s’ha mostrat molt satisfet amb la labor realitzada pel seu equip després de doblegar al Zenit per 2-1 i classificar-se per a quarts de final de la UEFA Europa League. “Estem amb molta confiança en eixa competició. Tenim molta il·lusió depositada en ella. Hem fet una gran eliminatòria davant del Zenit. Crec que hem sigut superiors. En LaLiga ens penalitzen més els errors puntuals. I si els cometem estem més concentrats i això fa que l’equip estiga més segur”, ha comentat.

Per a Calleja, el seu equip va saber llegir a la perfecció el que demanava el partit: “Ha paregut més fàcil del que realment ha sigut. Hem fet moltes coses bé. Hem sabut jugar l’eliminatòria completa. Portàvem un bon resultat de l’anada i en la volta hem sabut jugar amb el temps del partit per a matar-ho amb els dos gols que hem aconseguit”.

Amb aquesta, el Villarreal acumula tres victòries consecutives. “M’agrada guanyar sempre. Portem tres victòries consecutives i ara anirem a per la quarta. Davant del Rayo és una final. L’equip està creixent, tant a nivell individual com a col·lectiu. Hem de seguir així. No hem de deixar de creure i de guanyar”, ha assegurat Calleja.

El Submarí es va imposar al Zenit amb gols de Gerard i Bacca. “Que els davanters tinguen encert és molt positiu. Tant de bo seguisquen així fins al final de temporada. Tenen qualitat i talent. Queda el més decisiu de la temporada i els necessitem“.

Per a finalitzar, Calleja va destacar la importància de seguir avant en la competició europea: “Les competicions cal jugar-les intentant guanyar tots els partits per a arribar el més lluny possible. Això manté a tota la plantilla connectada perquè hi ha minuts per a tots. Així és més suportable si la dinàmica és positiva”.

El Villarreal coneixerà el seu rival en quarts de final de la UEFA Europa League en el sorteig que se celebrarà aquest divendres en Nyon (Suïssa) a partir de les 13.00 hores.

 

Fitxa tècnica:

Villarreal CF: Andrés; Álvaro, Funes Mori (Miguelón, m. 76), Víctor Ruiz; Mario Gaspar, Iborra (Cazorla, m. 70), Caseres (Morlanes, m. 46), Fornals, Jaume Costa; Gerard i Bacca.

FC Zenit: Lunev (Kerzhakov, m. 63); Smolnikov, Ivanovic, Mammana, Rakitskyy; Hernani, Barris (Kranevitter, m. 46), Ozdoev; Shatov, Azmoun (Mak, m. 70) i Driussi.

Gols: 1-0. Min. 28: Gerard. 2-0. Min. 47: Bacca. 2-1. Min. 91: Ivanovic.

Àrbitre: Artur Dies (Portugal). Groga a Víctor Ruiz i Jaume Costa per part del Villarreal i a Shatov del Zenit.

Incidències: Partit corresponent a la volta d’octaus de final de la UEFA Europa League disputat en l’Estadi de la Ceràmica davant de la presència de 14.027 espectadors.

error: Contingut protegit!