Santi Cazorla rep la insígnia d’or del Villarreal CF

May 23, 2019 | VILLARREAL C.F.

L’asturià acumula 294 partits oficials amb el Villarreal CF

Santi Cazorla va rebre ahir la insígnia d’or del Villarreal CF en el dinar de final de temporada que es va celebrar en el Restaurant Entrelíneas de l’Estadi de la Ceràmica. Després de recuperar-se d’una greu lesió, l’asturià s’ha convertit en un mag de llegenda, sent peça clau en l’equip que ha aconseguit la permanència, una vegada més, en la màxima categoria del futbol espanyol.

Lleida

Santi Cazorla ha sigut condecorat per ser un dels pocs jugadors que han superat la barrera dels 200 partits oficials amb la camiseta del Villarreal CF. En total, comptant els d’aquesta temporada, l’asturià suma 294 partits oficials amb el primer equip durant huit temporades (216 en Lliga, 46 Europa League/Copa Uefa, 15 Copa del Rei, 10 Champions i 7 d’Intertoto).

UAB

Un reconeixement més que merescut per a un Santi Cazorla que recentment ha sigut convocat novament per la Selecció Espanyola com a premi a la seua excel·lent temporada.

Més notícies…