El Villarreal CF celebra el final de temporada

May 23, 2019 | VILLARREAL C.F.

El Restaurant Entrelíneas de l’Estadi de la Ceràmica ha celebrat aquest migdia un dinar de final de campanya molt especial a la que ha assistit tots els estaments del club, com la plantilla del primer equip, cos tècnic, directiva, membres del Consell d’Administració, principals patrocinadors del Villarreal CF i una representació de l’Agrupació de Penyes del Villarreal CF (APV).

El Restaurant Elkano, de nou protagonista

Caixabank

El dinar de final de temporada va tornar a anar a càrrec del Restaurant Elkano, de l’exfutbolista groc Aitor Arregi. Amb un prestigi guanyat a força de talent i treball, Elkano, ubicat en Getaria (Gipuzkoa), compta amb una estrela Michelin des de l’any 2014.

Benicàssim

Lleida

 

El Villarreal CF entrega la insígnia d’or a quatre patrocinadors i a l’empleat José Ramón Villalba

El Villarreal CF no va deixar passar l’oportunitat de reconéixer l’ajuda als seus patrocinadors en el dinar de final de temporada que es va celebrar en el Restaurant Entrelíneas de l’Estadi de la Ceràmica. Així, el president Fernando Roig va fer entrega a quatre col·laboradors de la insígnia d’or del club.

Els patrocinadors que van rebre la insígnia d’or són els següents:

•José Manrique, Director General de Ferro Spain.

•José Luis Solsona, Conseller Delegat de Frost-trol.

•Pau Ramia, General Manager de Kerakoll Ibérica.

•Manuel Marzá, Gerent de ICA Moldes.

José Ramón Villalba, tota una vida en el Villarreal CF

UAB

A més, el Villarreal CF va voler homenatjar l’empleat José Ramón Villalba, que ha complit 20 anys en el club. Per això, el president li va entregar la insígnia d’or del club com a reconeixement al seu esforç. Hui en dia és el director de la Residència de la Ciutat Esportiva en què viuen quasi un centenar de canteranos.

Més notícies…