L’entrenador del Villarreal, Javi Calleja, va lamentar la derrota del Submarí davant de l’Alavés (1-2): “Teníem moltes esperances depositades en el partit de hui. Una victòria ens treia de llocs del descens, però no hem estat còmodes. No circulàvem ràpid i no trobàvem espais. L’equip no ha donat eixe pas al front per a traure alguna cosa positiva. Una victòria és el que més ens interessava”. 

Així mateix, l’entrenador ‘groguet’ va reconéixer que l’equip no va estar bé a l’hora de concretar les jugades: “Ens ha costat en aspectes ofensius trobar l’equilibri. Havien jugades que arribàvem a l’àrea, però no aconseguíem res”.  

Per a finalitzar, el tècnic madrileny es va mostrar optimista de cara als pròxims partits: “Teníem moltes esperances d’aconseguir els tres punts i eixir dels llocs de descens. LaLiga no ha acabat i hem de continuar lluitant. El nostre deure és alçar-nos, continuar treballant i lluitar fins al final”. 

 

Fitxa tècnica:

Villarreal CF: Asenjo; Álvaro, Funes Mori (Chukwueze, m. 75), Víctor Ruiz; Mario Gaspar, Morlanes (Fornals, m. 78), Iborra, Cazorla, Pedraza; Toko Ekambi (Gerard, m. 63) i Bacca.

Deportivo Alavés: Pacheco; Vigaray, Laguardia, Maripán, Duarte; Inui (Wakaso, m. 84), Manu García (Pina, m. 70), Darko Brasanac, Jony; Borja Bastó (Burgui, m. 76) i Calleri.

Gols: 0-1. Min. 53: Maripán. 1-1. Min. 60: Cazorla, de penal. 1-2. Min. 77: Inui.

Àrbitre: Munuera Montero (C. Andalús). Groga als locals Álvaro i Víctor Ruiz; així com als visitants Calleri, Jony i Laguardia.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 26 de LaLiga disputat en l’Estadi de la Ceràmica davant de la presència de 15.488 espectadors.

(Foto: Villarreal CF)

error: Contingut protegit!