El Villarreal B dóna per finalitzada la temporada

Jun 4, 2019 | VILLARREAL C.F.

El filial del Villarreal CF ha disputat la fase de promoció d’ascens a Segona Divisió per segona temporada consecutiva

Aquest curs el filial del Villarreal CF ha donat ja per finalitzada la temporada al caure en primera ronda davant de la UD Melilla (0-2 i 2-1) en la promoció d’ascens a Segona Divisió. A pesar de l’eliminació, els ‘groguets’ van oferir una gran versió, especialment en el partit de volta.

Caixabank

L’equip també ha realitzat una destacada lliga regular. El filial groc va quedar en tercera posició del Grup 3 de la Segona Divisió B, amb 62 punts. Va firmar una excel·lent primera volta en què va sumar 38 punts i es va mantindre líder de la categoria durant 11 jornades. En la segona part del curs l’equip va arrossegar innumerables absències per lesió. Així mateix, futbolistes importants com Samu Chukwueze, Manu Morlanes i Xavi Quintillà es van integrar en la disciplina del primer equip durant bona part de la temporada.

Benicàssim

El davanter Simón Moreno, amb 13 gols en lliga, ha sigut el màxim golejador de l’equip dirigit per Miguel Álvarez. El segon exponent en aquesta faceta ha sigut l’atacant Mario González, que ha aconseguit la xifra de 8 gols, a pesar d’estar lesionat bona part del curs. Els hòmens amb més minuts en el filial aquesta campanya han sigut Ramón Bueno (3.295 minuts), Roger Riera (3.179) i Iván Martín (2.793).

Lleida
UAB

Foto: Villarreal CF

Més notícies…