Nules renova la imatge del Paratge Natural Municipal de l’Estany

Dic 12, 2018 | NULES

Es vol donar a conéixer la flora i fauna del parc amb panells informatius nous

El Paratge  Natural Municipal de l’Estany presenta una imatge nova després de les actuacions de millora i renovació dels cartells informatius, a més com a novetat s’hi ha instal·lat un panell explicatiu fet amb taulells de ceràmica, “els cartells es trobaven en molt mal estat i hem aprofitat aquesta actuació per a donar-los una imatge més atractiva amb nous dibuixos i textos que acosten el parc amb la seua diversitat de flora i fauna al visitant, també hem utilitzat materials sostenibles i més duradors a les inclemències del temps”, explica el regidor de Medi Ambient, Jaume Segura. 

Lleida

Amb aquesta renovada imatge es vol promocionar l’atractiu del Paratge Natural Municipal de l’Estany. A més, cal destacar que aquesta actuació té una ajuda de la Diputació Provincial de Castelló.

UAB

Més notícies…