A causa de la preemergència per pluja nivell roig establit anit per a tota la província de Castelló, l’Ajuntament de Vila-real ha activat el Pla Local d’Emergència d’inundacions i ha decidit suspendre les classes en tots els centres educatius de la població durant el dia de hui, 18 d’octubre, i també demà, dia 19, durant tota la jornada. Si no hi ha avís previ les classes es reprendran amb normalitat a partir del dilluns, dia 22 d’octubre

Amb motiu de la preemergència roja per fortes pluges establida en la nit del dimecres per a tota la província de Castelló, l’Ajuntament de Vila-real ha activat el Pla Local d’Emergència d’Inundacions i ha decidit suspendre les classes en tots els centres educatius de la població.

La cancel•lació afecta a les jornades lectives d’aquest dijous 18 i el divendres 19 d’octubre durant tota la jornada, de manera que fins el proper dilluns 22 d’octubre no està previst que es reprenguen les classes amb normalitat, a excepció de nou avís.

La Policia Local de Vila-real ha establit un operatiu especial en el qual compta amb 16 agents de servei durant tota la jornada, així com amb una borsa d’emergència amb 10 agents més i amb l’equip operatiu de Protecció Civil per a atendre qualsevol incidència que puga sorgir. L’operatiu compta amb un pla de distribució espacial del terme municipal per a garantir un temps de resposta mínim, gràcies, a més, al reforç de diverses patrulles de suport que comptaran també amb l’habilitació de diverses emissores que permetran distribuir, en cas necessari, al personal extern, com Creu Roja, el servei de grues i altres col•laboradors municipals.

L’Ajuntament disposa d’un pla especial establit pel departament d’Alcaldia en el qual es compta amb la coordinació i col•laboració d’àrees com a Policia Local, Serveis Públics, Serveis Socials, Esports, Neteja Viària i Educació, al que se sumen els treballs previs que s’han realitzat durant setmanes per a la neteja de zones inundables i la distribució de tanques per a tallar el pas en els punts negres.

error: Contingut protegit!