L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha participat avui, juntament amb el president del Villarreal CF, Fernando Roig, a l’acte de presentació de la nova residència per al primer equip, ubicada a la Ciutat Esportiva Miralcamp. Ambdós han estat acompanyats pel consell d’administració del club i una representació del cos tècnic i futbolistes del primer equip, que han recorregut les instal·lacions, creades aquest estiu, que compten amb 1.200 metres quadrats, 21 habitacions dobles i senzilles, dues sales d’entreteniment i una sala audiovisual, així com una terrassa amb vistes de tota la ciutat.

 

Roig ha agraït a l’Ajuntament “totes les facilitats per a poder intervindre” i ha destacat la importància d’aquest espai, “ja que permetrà la recuperació dels futbolistes quan tornen de viatge o fan la pretemporada, facilitant el seu descans”. Per la seua part, Benlloch ha assegurat que “la ciutat no es podria entendre sense el Villarreal CF, ja que és un excel·lent ambaixador que porta la nostra marca de Ciutat de la Salut i de l’Esport ben lluny. Per això, ens alegra que aquest hotel-residència siga una realitat, ja que des de l’Ajuntament no podíem fer una altra cosa que donar-li suport i facilitar el procés de construcció, per totes les oportunitats que genera per a la ciutat i les seues empreses”.

 

error: Contingut protegit!