L’aula d’estudi de la BUC amplia l’horari a les vesprades per a facilitar l’accés als estudiants en època d’exàmens

May 28, 2018 | VILA-REAL

L’aula d’estudi de la Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC) amplia l’horari per a facilitar l’ús de les instal·lacions per part dels estudiants vila-realencs, particularment en l’època d’exàmens. La zona de la BUC habilitada com a sala d’estudi disposa de 70 places i accés a internet, endolls i les condicions necessàries per a afavorir l’estudi.

A partir del dilluns 28 de maig, la sala estarà oberta també per les vesprades, de 16.00 a 21.00 hores. L’apertura especial es perllongarà fins al 13 de juliol per ajudar els estudiants vila-realencs de batxillerat i universitaris a preparar els exàmens PAU i finals.

Castellón destino

(Foto: Google)

Més notícies…