El Villarreal CF no va trobar la manera de sentenciar el partit davant el Spartak després de posar-se dues vegades per davant en el marcador, i ho va acabar pagant. “Ens va faltar ofici. No vam saber interpretar el que demanava el partit. L’última mitja hora no va ser bona. Vam cometre fallades de concentració i això va provocar que ens marcaren el 3-2. El millor és que fins a l’últim moment vam tindre fe. Aquest punt ens permet continuar depenent de nosaltres”, ha comentat Javi Calleja.

Per a Calleja, el resultat és just: “Amb el pas dels minuts el cansament ha fet que no tinguérem claredat amb la pilota. Hem pogut matar el partit amb contres molt clares i no hem estat encertats per a donar l’última passada. Al final, tot això s’acaba pagant. Quan fas regals et penalitzen. Al final, crec que el punt és just”.

Actualment el Villarreal és tercer del Grup G amb dos punts. “Això ens ha de servir d’aprenentatge per al futur. Estem encara a temps i hem de continuar corregint. Aquest punt ens permet dependre de nosaltres mateixos i això és fonamental. Tenim confiança per a passar. És un punt importantíssim, encara que podríem haver aconseguit una victòria”, va analitzar Calleja.

Finalment, el tècnic groc ha assegurat que ja pensa en el pròxim partit davant el RCD Espanyol (diumenge, 18.30 hores): “Tenim homes en l’equip i no podem baixar el cap. Ara ja pensem en l’Espanyol. El principal és descansar per a afrontar el partit al cent per cent”.

Fitxa tècnica:

FC Spartak Moskva: Maksimenko; Rasskazov, Bocchetti, Dzhikiya, Kombarov (Timofeev, m. 89); Zobnin, Fernando, Ignatov (Hanni, m. 68); Lomovitski Tashaev, m. 79), Melgarejo i Zé Luis.

Villarreal CF: Andrés Fernández; Mario Gaspar, Bonera, Víctor Ruiz, Pedraza; Funes Mori, Trigueros; Samu Chukwueze (Cazorla, m. 70), Sansone (Gerard, m. 60), Fornals; i Toko Ekambi (Layún, m. 76).

Gols: 0-1. Min. 13: Toko Ekambi; 1-1. Min. 33: Zé Luis, de penal; 1-2. Min. 48: Fornals; 2-2. Min. 81: Zé Luis; 3-2. Min. 84: Melgarejo; 3-3. Min. 95: Cazorla, de penal.

Àrbitre: Daniel Siebert (GER). Groga als locals Dzhikiya, Fernando i Rasskazov; així com al visitant Sansone.

Incidències: Partit corresponent a la segona jornada de la Fase de Grups de la UEFA Europa League disputat en l’estadi Spartak de Moscou (Otkrytie Arena).

error: Contingut protegit!