El Fòrum Nacional d’Innovació se celebrarà el 13 de setembre al Teatre Els XIII de Vila-real

L’emprenedor i cofundador de MyAlert.com, Raúl Mata, parlarà sobre innovació en la seua ponència “Nous models de negoci, quan la innovació és una necessitat”, en la qual explicarà per què és necessari innovar en una empresa, encara que aquesta funcione. A més, parlarà de les forces que incrementen la competència i redueixen els seus beneficis, la qual cosa fa que innovar es convertisca en una inversió de futur.

Raúl Mata és expert en innovació, desenvolupament de producte i especialista en estratègia. A més, és professor d’Innovació i Emprenedoria des de fa més de 10 anys en diferents escoles de negoci. També és creador de nous projectes i inversor en empreses tecnològiques, expert en transferència de tecnologia i desenvolupador de startup on demand per a grans companyies.

El VI Fòrum Nacional d’Innovació: Nous models de negoci pretén donar continuïtat als fòrums dedicats a la innovació que anualment Globalis impulsa amb la col•laboració de la Diputació de Castelló, l’Agència Valenciana d’Innovació, l’Ajuntament de Vila-real i la Xarxa Innpulso. Aquest fòrum pretén fomentar la cultura d’innovació a la província mitjançant la divulgació de noves i innovadores pràctiques i tendències empresarials, que faciliten al teixit empresarial provincial estar a l’última en les tendències de mercat i aportar valor diferencial a la xarxa empresarial de Castelló.

Fundació Globalis

La Fundació Globalis és una entitat privada que té com a objectiu promoure la modernització del teixit empresarial a Vila-real i presta suport a totes aquelles iniciatives que suposen innovació o diversificació empresarial o social. Dinamitzant el teixit socioeconòmic, la ciutat i la seua àrea d’influència des d’una perspectiva global amb un nou model d’innovació 360°, Globalis promou i ajuda l’emprenedoria i els projectes innovadors, treballa per a millorar l’ocupabilitat dels joves, a més de donar suport a projectes innovadors vinculats al sector de la salut, la nutrició o l’esport.

error: Contingut protegit!