La Regidoria de Joventut reforça el curs de socorrisme aquàtic amb una formació específica de salvament en surf

May 31, 2018 | VILA-REAL

L’Espai Jove acollirà durant els dies 2 i 3 l’activitat, impartida per East Coast Surfers i Riscat Consultors, amb un preu de 40 euros i 20 amb el Carnet Jove

La Regidoria de Joventut ofereix els pròxims dies 2 i 3 de juny un nou curs que reforça la formació en socorrisme aquàtic, oferida recentment i que garanteix un contracte de treball als participants a l’estiu.

Lleida

Per a qui vulga completar tot allò après o per a qui el socorrisme tradicional se li quede curt i vulga seguir ampliant els seus horitzons en el sector, hem programat un nou curs de dos dies destinat al Salvament en Surf”, indica la regidora de Joventut, Gemma Gil.

En la programació s’han preparat diferents simulacres i casos pràctics perquè els assistents aprenguen algunes nocions bàsiques sobre com dur a terme una acció de salvament amb tabla de surf.

Els encarregats d’impartir el curs són el Club de Surf i Escola de Surf de Castelló (East Coast Surfers) i Riscat Consultors. La formació es realitzarà durant dos dies de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 hores a l’Espai Jove.

Els interessats ja poden reservar plaça per a l’activitat, que tindrà un cost de 40 euros i que ofereix una reducció del 50% (20 euros) per als qui presenten el Carnet Jove. “Esperem que siga un èxit i que els inscrits aprofiten aquesta oportunitat de seguir millorant el seu currículum, amb una nova titulació, que els obrirà una mica més les portes en el mercat laboral”, assegura l’edila de l’àrea.

UAB

 

Més notícies…