El programa Educalimentant se centra en el mes de juny en l’alimentació adequada per a les persones amb anèmia

May 31, 2018 | VILA-REAL

Dues nutricionistes impartiran xarrades gratuïtes per a pacients als diferents centres de salut en horari de matí i vesprada en quatre sessions diferents

El programa Educalimentant, que impulsa la Regidoria de Sanitat de Vila-real, torna aquest mes de juny amb nous tallers i xarrades que s’oferiran als diferents centres de salut de la ciutat als pacients.

Caixabank

En aquest cas, el tema escollit per al mes de juny és Què puc menjar si tinc anèmia? Les dues dietistes-nutricionistes encarregades de la campanya han organitzat quatre sessions, que es repartiran en dos dies. El 21 de juny s’oferiran dues xarrades, una a les 9.15 hores a la Bòvila i una altra a les 12.00 hores a Carinyena. D’altra banda, el dia 26 hi haurà dues sessions més en horari de vesprada, a les 15.30 hores a Carinyena i a les 18.30 hores al Dolores Cano Royo, el centre de salut del barri del Pilar.

Benicàssim

La regidora de Sanitat, Silvia Gómez, anima als veïns que ho necessiten a assistir a les xarrades programades, ja que “des que vam engegar la campanya moltes persones afectades per alguna dolència i els seus familiars estan aprenent a cuidar-se millor i a traure partit als beneficis que comporta una alimentació saludable”.

Lleida
UAB

Així, recorda que els interessats poden inscriure’s en qualsevol centre de salut de manera gratuïta per a “assistir a aquestes sessions, que de manera breu i amena tracten d’oferir trucs i recomanacions per a aconseguir una millora per a determinats problemes de salut, com en aquest cas, l’anèmia”, conclou.

Més notícies…